dinsdag 24 september 2013

Slot-zeilwedstrijd zaterdag 28 september a.s. en de NRAP 2013

A.s. zaterdag is de slot-zeilwedstrijd van de Nederlek Regatta 2013. Het is snel gegaan en wij hebben dit jaar grote velden wedstrijdzeilers gezien op de Lek met veel nieuwe enthousiaste zeilers. Ook ons ingevoerd handicap-systeem heeft weer goed gefunctoneerd. Dat het tot het laatst spannend is, blijkt wel uit onderstaand overzicht. De slotwedtrijd moet uitsluitsel brengen wie dit jaar de Nederlek Regatta 2013 wint. Net als verleden jaar, wordt deze Nederlek Regatta dus ook beslist op de laatste dag.

Stand tot 28 september 2013

Dit jaar hebben wij, als zaterdag 28 september door gaat, 10 zeilwedstrijden die meetellen voor de Nederlek Regatta 2013. De zeilers moeten 6 wedstrijden gezeild hebben om mee te dingen om de eind uitslag. (de helft van het aantal wedstrijden + 1).
Iedere schipper krijgt weer een mooi aandenken bij de prijsuitreiking aan deze Nederlek Regatta 2013.

Het programma voor zaterdag 28 september ziet er als volgt uit:
* Delta starttijd 13.00 uur. (dit om de wedstrijdcommissie de tijd te geven om de einduitslag goed te analyseren en uit te printen)
* 15.00 uur finish van de zeilwedstrijd
* 16.00 uur verzamelen bij de loods van Ben Boogaerdt naast de haven van WSV De Lek
* ongeveer 16.30 uur prijsuitreiking
* Na de prijsuitreiking, de BBQ voor diegene die zich hebben opgegeven.

Er hebben zich dit jaar meer dan 35 enthousiastelingen opgegeven die meedoen aan de BBQ. Het vlees is besteld bij slager Mourik uit Krimpen ad IJssel, ook onze hofleverancier van de bbq in Numansdorp. De drankjes worden hoofdzakelijk verzorgd door WSV De Lek.

Het ziet er dus naar uit dat de Nederlek Regatta After Party weer zijn plaats heeft gevonden in de Nederlek Regatta.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten