zondag 25 december 2011

Zeildata Nederlek Regatta 2012

Ja, ja, de zeilwedstrijdcommissie is bij elkaar geweest en heeft na veel "bloed, zweet en tranen" de zeildata vastgesteld. Het moest dit jaar zo vroeg, omdat er veel zeil- en/of watersportactiviteiten zijn waar wij rekening mee moeten houden. Daarnaast wil RWS de data vroeg hebben en is het voor ons ook wel prettig als deze "kogel al door de kerk" is.

Hieronder zie je het zeilwedstrijdoverzicht van de Nederlek Regatta. Dit jaar hebben wij 13 zeilevenementen gepland. Op 14 maart 2012, om 20.00 uur houden wij het palaver in de mastenloods van IHC (bij de winterstalling op het IHC-terrein te Krimpen ad Lek). De kachel is aan en de bar is "bevrouwd". Een agenda zullen wij nog wel rondsturen, maar uiteraard weten jullie o.a. wel wat er allemaal besproken gaat worden. Reserveer deze datum dus alvast in je agenda

Tevens zie je de hoogwaterstanden van Krimpen ad Lek van de zeil-maanden hier onder, zodat je mogelijk nog even kan meedenken. Door op de afbeelding te klikken, kan je ze vergroten.
Numansdorp is dit jaar vrij vroeg in juni. Dit evenement wordt weer georganiseerd door o.a. Han en Francoise van Veen.
Op zaterdag 27 oktober 2012 willen wij een nieuw evenement introduceren. Een snertrace naar Streefkerk, daar ergens snert eten en weer terug zeilen. Idee?

Allemaal nog fijne feestdagen en een heel gezond en een goed, en zeilend, 2012 voor jou en jullie naasten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten