zondag 18 mei 2014

Geen zeil wedstrijd maar een fiets tocht

Krimpense hardzeildag.

Wat een mooi weer was het weer op zaterdag 17 mei echt een dag om te genieten. 
Echter voor de zeilers op de lek was het net even te mooi , want de wind liet wel verstek gaan.
Na rijp beraad en nogmaals controleren van diverse wind sites en wind goeroes besloten om de wedstrijd af te lassen. Niettemin op de ark van IHC hadden ze lekkere koffie dus wat dat betreft geen klagen.
Voorgesteld werd door Han van Veen om dan met alleman een rondje door de Krimpenerwaard te gaan fietsen, want de dag was uiteindelijk toch al besproken voor het zeilen.
Eerste reactie was positief maar eer dat het 11.00 uur was om te verzamelen bleven er maar 3 hardliners over, namelijk Han , Cas en ondergetekende. 
Dat was eigenlijk een beetje een tegenvaller maar niettemin besloten toch te gaan fietsen door de Krimpenerwaard.
Dit was een leuke tocht van zo'n 40 km en dat zonder noemenswaardige wind, dit was ook genieten maar dan anders.Onderweg lekker op het terras bij het café Het Centrum een lichte lunch genuttigd met een vloeibare versnapering en daarna via de dijk terug naar nederlek echter toen we langs Arie kwamen in de Scheepsmakersstraat daar even een controle uitgevoerd, daar hij eerst mee zou gaan als bezemwagen maar niet op was komen dagen want hij had niet genoeg bezems dacht hij. 
Daar werden we hartelijk ontvangen en hebben een lekkere vloeibare koude versnapering genuttigd.Hierna naar huis en mochten we nog nagenieten van een mooie en sportieve zaterdag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten