woensdag 7 januari 2015

Nomineer de winnaars van de Nederlek Regatta 2014 voor de Rabobank Krimpenerwaard Sportploeg 2014Om de Nederlek Regatta weer eens positief in het nieuws te krijgen, is het misschien leuk om onze winnaars van de Nederlek Regatta 2014 te nomineren voor de Rabobank sportploeg van het jaar 2014 in de Krimpenerwaard.

Ron Raaijmakers en Monique v.d. Sanden hebben in hun J22 de afgelopen Nederlek Regatta gewonnen. Zij doen al jaren mee en hebben door veel wedstrijden te zeilen, ook buiten de Nederlek Regatta hun ervaring en kennis opgebouwd. Daarnaast is er veel concurrentie, zeilen wij op een moeilijke rivier, hebben wij een puntentelling die het voor winnaars steeds moeilijker maakt en hebben zij gewoon constant goed gepresteerd.
 
Winnaars Nederlek Regatta 2014


(hele link kopiëren of aanklikken)

Gegevens nodig voor de nominatie: watersportvereniging WSV De Lek, adres Elzen 86, 2941VM Lekkerkerk

En schrijf een mooie motivatie.
Hoe meer nominaties, des te hoger komen zij te staan, dus.....

voor 1 februari 2015 

Doen!
 
Hieronder de publicatie op de website van de Rabobank Krimpenerwaard.
 

Sportprijzen 2014

Sportprijzen 2014Rabobank Krimpenerwaard vindt het belangrijk dat sporten voor jong en oud wordt gestimuleerd. We organiseren daarom voor de 13e keer - in samenwerking met weekblad de IJssel- en Lekstreek - voor alle amateur-sporters in de Krimpenerwaard de verkiezing sporter/sportploeg van het jaar. De winnaars ontvangen tijdens een feestelijke avond op 14 maart 2015 een geldprijs om te besteden aan hun sport.

 

 

 

 

Categorieën

Jeugd:
  • Sportjongen
  • Sportmeisje
  • Jeugdteam

Volwassenen:
  • Sportman
  • Sportvrouw
  • Sportploeg

Nomineer jouw/ jullie sporter!

Aanmelden kan tot 1 februari 2015 via deze site. Op het formulier kun je een korte motivatie geven waarom jij die sporter/sportploeg wilt nomineren. Kom je ruimte tekort, stuur dan een aanvullende mail naar communicatie@krimpenerwaard.rabobank.nl. De jury van de Rabobank/IJssel-en Lekstreek Sportprijzen maakt in februari de nominaties bekend. Meer informatie hierover volgt op onze site en in de media.
 

Voorwaarden

Om in aanmerking te komen voor een van de prijzen moet aan de volgende voorwaarden worden voldaan:
  • De genomineerde amateur-sporter moet woonachtig zijn in de gemeente Krimpen aan den IJssel, Nederlek, Vlist, Bergambacht of Ouderkerk.
  • De sportploeg moet afkomstig zijn van een Krimpenerwaardse vereniging uit de gemeente Krimpen aan den IJssel, Nederlek, Ouderkerk, Bergambacht of Vlist.
  • De voordracht moet worden gemotiveerd. Uit de motivatie moet(en) de geleverde bijzondere sportprestatie(s) blijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten