dinsdag 3 februari 2015

Trainen voor het kampioenschap Soling in Italië


Oefenen met de "Reinaerde"

Een groepje zeilers van de Nederlek Regatta is zich aan het voorbereiden voor het Italiaans Kampioenschap Soling in Italië.
In de week van 22 t/m 28 mei 2015 zeilen Han van Veen, Ben Boogaerdt en Tom van Veen in de rode Soling "Regatta" van Ben Boogaerdt mee met het kampioenschap Soling in Italié.

Italian Championship - Castiglione della Pescaia

Voorbereidingen worden getroffen zowel op het land als op het water. Op het land moet bijvoorbeeld de trailer op orde gebracht worden, hotelkamers geboekt worden, reisplannen op elkaar afgestemd worden, spullen volgens de Soling-klasse op orde gebracht worden en het zeilwater bekeken worden via Google-earth, bijvoorbeeld.
Voor dit kampioenschap moet natuurlijk wel geoefend worden. Samen met meerdere Soling zeilers uit Nederland, en niet de minste trouwens, werd geoefend op de Kralingse Plas tijdens de Boterletterrace en wordt geoefend op het Haringvliet, tijdens de winter-zeilwedstrijden van watersportvereniging Helius. Afgelopen weekend (1 februari) waren onze zeilers weer actief op het Haringvliet. Onder koude, maar mooie omstandigheden werd er geoefend en gestreden om de punten en de eer! Op bijgaande foto's is duidelijk te zien hoe stevig er gezeild wordt door onze zeilers van de Nederlek Regatta. Vraag maar eens aan hen hoe het gaat en wat zij allemaal van plan zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten