donderdag 23 augustus 2007

Nederlek Regatta maakt zich op voor de laatste en beslissende wedstrijden.

Nu de zomervakantie op zijn einde raakt, moeten de zeilers van de Nederlek Regatta weer aan de bak. Tijdens de vakantie hebben de zeilers de nodige tijd gehad om hun zeilboten weer optimaal te prepareren. Niet alleen prepareren hoort erbij, ook oefenen, trainen. In het geheim trainen, zoals Eelco Janssen en Hans de Ronde, die gesnapt zijn op een mooie woensdagavond, zoals bijgaande foto laat zien. Zullen zij het redden in de laatste wedstrijden tegen hun eeuwige rivalen, Rien Bouter en Hans van Gent, de nummers 1 op dit moment.

Op zaterdag 8 september wordt de wedstrijd “Krimpen – Streefkerk – Krimpen” verzeild en op zaterdag 22 september volgt de slotwedstrijd van de Nederlek Regatta. Mogelijk dat er nog een avondwedstrijd wordt ingelast, omdat er in het voorseizoen een aantal avonden zijn uitgevallen.

Wilt u de Nederlek Regatta eens van dichtbij zien, kom dat op één van deze zaterdagen langs in de gezellige kantine van Watersportvereniging de Lek aan de Westzoom 9a te Krimpen ad Lek. Ook vanaf de dijk, bijvoorbeeld op de gezellige zitjes bij de Lekkerkerkse Eendekooi, kunt u de wedstrijden goed volgen.

Als u mee wilt doen met de wedstrijd “Krimpen-Streefkerk-Krimpen” dan kunt u altijd contact opnemen met het wedstrijdcomité. Zie hiervoor de website www.nederlekregatta.blogspot.com,

Geen opmerkingen:

Een reactie posten