dinsdag 20 september 2011

Slotwedstrijd Nederlek Regatta 24 september 2011

Hoi, hoi zeilers en andere liefhebbers,

Het einde nadert….., nou..., zo erg is het nou ook weer niet, maar wel het einde van de Nederlek Regatta 2011. Het organisatie comité denkt dat het weer een mooi zeilseizoen is geweest met mooie en enerverende wedstrijden. Ook de bijeenkomsten en de discussies, iedereen houdt van de Nederlek Regatta, en heeft het beste voor, waren gezellig, inspannend en leerzaam voor iedereen. De organisatie, de veranderingen, de opmerkingen en kritische noten zullen wij de komende tijd gaan evalueren en uiteraard zullen wij weer een bijeenkomst / palaver organiseren ergens in de winter om de Nederlek Regatta 2012 weer op te starten.

Maar nu 24 september. Bijgaand krijgen jullie de starttijden, die ook op de website staan, inclusief print-instructie (zie hieronder).

Let vooral op de delta-tijd, 14.00 uur. Let ook op feit dat de starttijden niet op volgorde staan van starten. Meld je na de wedstrijd gelijk bij George, zodat hij gelijk aan het rekenen kan, om de uitslag te berekenen.

Tevens kunnen wij jullie melden dat de kantine van WSV IHC Smit Kinderdijk open is vanaf 16.00 uur. Snacks, patat, bier, wijn, fris en andere versnaperingen kunnen en zullen ongetwijfeld geserveerd worden. Om 18.00 uur is de prijsuitreiking.

Wij verwachten dat jullie allemaal komen om gezellig de laatste wedstrijd te vieren en om weer lekker met elkaar te kletsen over het zeilen, de Nederlek Regatta en andere fantastische dingen.

Tot zaterdag,

Organisatie comité Nederlek Regatta

P.S. kijk ook eens rechts op de site. Er zijn watersport-links, maar ook zakelijke links van onze deelnemers, meer naar beneden. Best leuk om eens te bekijken. Heb je een eigen zaak/activiteit, die je ook graag op deze site wilt, in de watersport of zakelijke links, laat het even weten. Wij hebben inmiddels al meer dan 1.600 bezoekers!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten