vrijdag 1 november 2013

"de Klappies" te koop!

Ja, ja, het Nederlek Regatta virus heeft ook toegeslagen bij Jacoby en Wim Peter Klapwijk. Hun zeilboot "de Klappies" ligt te koop op de dijk tussen Krimpen ad Lek en Krimpen ad IJssel. Dus, als er gegadigden zijn..... en jij wil meedoen met de Nederlek Regatta, neem eens contact met Jacoby of Wim Peter op.

Grote vraag is nu, wat gaat er voor een zeilboot komen? Wij, van de Nederlek Regatta, adviseren een Soling!
Waarom?
Er zijn inmiddels al 2 Solingen in het veld van de Nederlek Regatta, het is een competatieve zeilboot, de boten zijn relatief goedkoop en heel compleet te koop (veel zeil, trailer, wedstrijduitvoeringen e.d.) en 2 goede zeilers met hun bemanning zeilen al in een Soling, wat de zeilvreugde (hoewel...?) natuurlijk verhoogt.
Wij hoorden dat zij misschien voor een Yling gingen. Mooie boot, maar neem dan toch liever een Soling, zelfde rompvorm e.d., alleen een maatje groter en er zijn al 2 van deze zeilboten in het veld. Daar kan je veel van leren.....(hoewel...?). Wim Peter en Jacoby hebben al ervaring opgedaan in Numansdorp op deze snelle en mooie zeilboten. Volgend jaar kunnen jullie dan zelf mee doen met de Soling in Numansdorp!

Veel plezier met het zoeken en laat gauw weten wat het geworden is......

Alleen, hoe halen jullie de wimpel uit de windvaan......?
"de Klappies" te koop

Geen opmerkingen:

Een reactie posten