vrijdag 22 juni 2012

Informatie over Zeilwedstrijd Numansdorp 30 juni a.s.

Hoi zeilers en andere geïnteresseerden,

Op zaterdag 30 juni a.s. zeilen wij weer de zeilwedstrijd Nederlek Regatta op Numansdorp, met de traditionele BBQ op zaterdagavond als gezellige en lekkere afsluiting. Han en Francoise hebben al een mailtje uitgedaan over deze BBQ.

Inschrijven kan a.s. zaterdag uiteraard bij George van Sleeuwen in de kantine van WSV IHC Smit, tijdens het palaver of aan het eind van de zeildag. Of gedurende de wedstrijd in de kantine van WSV De Lek. George zit daar dan om de wedstrijd in goede banen te leiden.

Tegelijkertijd kan jij, je opgeven bij Han en Francoise voor de BBQ.

Motorbootvaarders, die het ook leuk vinden om mee te gaan, zijn uiteraard welkom.

Wij kijken weer uit naar dit altijd ontspannende gezellige en lekkere evenement! Zie hieronder het bericht van Han en Francoise van veen.

Hallo allemaal,
Natuurlijk gaan we dit jaar weer naar het grote water, hetgeen toch weer een andere tactiek vereist. Ik nodig jullie daarom uit om weer gezellig mee te gaan naar Numansdorp.

Zoals jullie weten, hebben wij vorig jaar de BBQ  in Numansdorp geregeld. Wij hebben vernomen dat iedereen het geweldig naar z’n zin heeft gehad.  Wij hebben daarom maar het initiatief genomen om alvast een paar dingen in gang te zetten.
We hebben een grote Barbecue geregeld, die staat al in Numansdorp. Tevens hebben we wat salades besteld.
Wij hebben ook de slager reeds geïnformeerd, dus nu is alleen nog de vraag; wie doet er mee????
Wij denken dat de kosten rond 12 Euro per persoon zullen liggen. Wij zouden graag snel willen weten wie er mee doet, zowel met de wedstrijd als met de BBQ.
Wij zijn vrijdag middag 29 juni met de volgende schepen in Numansdorp: Soling `Reynaerde`, Grand Banks `Legend` en  Lemsteraak `Chantecler'.

De eigenaar van de BBQ, Cees Sorber, zal dit jaar misschien ook weer mee varen met zijn geklonken S-spant van 7 meter, in de 'klassieke klasse'(?). Hij ligt en woont in Numansdorp, dus is ook bereid een beetje havenmeester te spelen.
 Wij zien jullie zeker zaterdag  23 juni a.s., tijdens de krimpense hardzeildag in het clubhuis van WSV IHC Smit.


 Han & Francoise van Veen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten