zondag 17 juni 2012


Nederlek Regatta:
KRIMPENSE HARDZEILDAG 23-06-2012

Wij zijn dit jaar weer te gast in het clubhuis van WSV Smit Kinderdijk, waar wij ‘s morgens ontvangen worden met een kopje koffie. Het palaver wordt hier gehouden. Het is mogelijk om een warme snack of een drankje te nuttigen tussen de middag.

Het palaver is ‘s ochtends om ca. 09.00 uur en ’s middags om ca.13.30 uur.

Op het palaver krijgt u de deelnemerslijst en de baankaart, er wordt bekend gemaakt welke wedstrijdbaan er gevaren wordt (baan 1 oostenwind of baan 2 westenwind). Het kan ook gebeuren dat er naar de stroomrichting gekeken wordt, en aan de hand daarvan, een keuze gemaakt wordt tussen baan 1 en baan 2.

Het aantal rondjes om de boeien wordt tijdens het palaver bekend gemaakt. Er zal ook bekend worden gemaakt in welke startgroep u bent ingedeeld. Bij een groot deelnemersveld kan het zijn dat er in twee groepen (of meer) gestart wordt (bijv. groep A of B).

De start is ‘s morgens om ca. 10.30 uur en ’s middags om ca. 14.00 uur.

De prijsuitreiking zal gehouden worden bij WSV Smit Kinderdijk, zo spoedig mogelijk na de wedstrijd, maar uiterlijk om 18.00 uur.

Na de prijsuitreiking kunnen jullie een uitslagenlijst meenemen.

De wedstrijd telt mee in de einduitslag van de avondwedstrijden van de Nederlek Regatta.

De wedstrijd wordt gevaren onder de regels voor wedstrijdzeilen 2009 – 2012 van het KNWV en de daarbij behorende wedstrijdbepalingen van de Nederlek Regatta.

Voor deelname aan de wedstrijd dient u het algemeen inschrijfformulier wedstrijden volledig ingevuld en ondertekend op te sturen, of langs te brengen bij George van Sleeuwen of andere NLR bestuursleden. Inschrijfgeld bijsluiten a.u.b. ( € 5,- ) dit om administratieve rompslomp te voorkomen.

 Sluiting van de inschrijving op  21-06-2012.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten