vrijdag 20 december 2013

Nederlek Regatta zeilers in de Volvo Ocean Race 2014?

Beste Nederlek Regatta zeilers,

Ons viel de onderstaande advertentie op. Aangezien wij, als zeilers van de Nederlek Regatta, over zeer veel zeilwedstrijd-ervaring beschikken, denken wij, dat onze zeilers een goede kans maken voor het Brunel VOR 2014 team. Zeker als jij meerdere keren Numansdorp hebt gezeild, zal dit tot verbeelding spreken bij de organisatie van Team Brunel. Hans van Gent heeft goed contact met Gideon Messink en wil best een goed 'woordje' voor jou doen! Onze voorzitter heeft express niet gesolliciteerd om jullie een eerlijke kans te geven. Hij gaat voor gaffel getuigde zeilboten en hij vindt zo'n race-bak maar niets. Alleen al vanwege zijn sterke 'zeilverhalen', zou hij aangenomen worden in Team Brunel.

Als jullie referenties nodig hebben, is het organisatie-comité best bereid om daar aan mee te werken, over de eventuele vergoeding........

Dus... grijp jouw kans, nu jullie weten dat Carl von Lindern zich niet zal mengen in de strijd om een plek in Team Brunel!


Join Team Brunel

Ben jij de ervaren zeiler die wij zoeken voor Team Brunel tijdens de Volvo Ocean Race?

De Volvo Ocean Race is de meest prestigieuze zeilwedstrijd rond de wereld. De start van de race vindt plaats op 4 oktober 2014 in het Spaanse Alicante. Negen etappes en vier oceanen later finisht de race op 27 juni 2015 in Gothenburg in Zweden. De negenkoppige bemanningen hebben dan een afstand van 40.000 zeemijlen (72.000 km) afgelegd onder vaak de meest veeleisende omstandigheden. Voor Brunel is het de derde keer dat zij aan de start komt van deze oceaanrace rond de wereld.

Team Brunel
Team Brunel is het vierde team dat zijn deelname aan de komende Volvo Ocean Race bevestigt. Naar verwachting zullen er in de komende maanden nog drie teams volgen. De schipper van Team Brunel is Bouwe Bekking, die in zijn zeilcarrière al zes eerdere Volvo Ocean Races zeilde. Naast Bouwe is zeiler Gerd Jan Poortman onderdeel van Team Brunel.

Wordt onderdeel van Team Brunel
Wil jij ook als zeiler deel uitmaken van Team Brunel tijdens de Volvo Ocean Race? Dan moet je in ieder geval ervaring hebben met offshore zeilen op hoog niveau.
Voorbeelden van races waarin je ervaring hebt opgedaan zijn:
• Rolex Sydney to Hobart Yacht Race
• Rolex Fastnet Race
• Trans-Atlantische races
• Olympische campagnes
• Voorgaande edities van de Volvo Ocean race

Voldoe jij aan bovenstaande aanmeldvoorwaarden? Meld je dan aan via onderstaand aanmeldformulier. Wij zullen dan binnen 14 dagen antwoorden op jouw sollicitatie.
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten