zaterdag 21 december 2013

Nieuwe Soling in de Nederlek Regatta!

Het begint weer te kriebelen! Zeilerskriebel!
De eerste eigenaren en deelnemers aan de Nederlek Regatta hebben een mooie nieuwe zeilboot aangeschaft. Dit keer is het wéér een Soling, een Duitse Soling zelfs, jawohl!

Op zaterdag 21 december 2013, zijn de nieuwe en trotse bezitters, na op bezoek geweest te zijn in Düsseldorf, om zich te verheerlijken aan en te baden in lekker lopende kruisrakken, en in gedachte al de andere 2 Solingen achter zich latend, thuis gekomen met deze schöne Segelboot.

Dé nieuwe Soling van Jacoby en Wim-Peter Klapwijk

Dit is de derde Soling in de Nederlek Regatta, geweldig. Ondertussen wordt het een mooi veld met deze mooie en sierlijke zeilboten, die in 2014 op het 'scherpst van de snede' hun rondjes zullen zeilen tijdens de spannende zeilwedstrijden. Wij nemen aan dat deze Soling ook met Numansdorp mee gaat zeilen! Tevens is er een bemanningswissel aangekondigd. De neef van Jacoby, Piet Broere, zal samen met Wim-Peter de Soling gaan bemannen en Jacoby mag mee als het moeilijk wordt, "ballast", zoals zij zelf zegt. Zo'n 'krek' kan jij als schipper eigenlijk niet missen, of moest er toch teveel op de bank beneden geslapen worden? (zie een eerder bericht over "de Klappies")

Het is nog even wachten op de naam, maar "Dé Klappies" blijft leuk!

Wij feliciteren de nieuwe eigenaren met hun schitterende Soling en wensen hen spannende wedstrijden toe in de komende Nederlek Regatta's.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten