dinsdag 18 juni 2013

Informatie over het Numansdorp Zeilweekend, 22 juni 2013.


Hoi Numansdorp-gangers,

A.s. weekend is er weer het, inmiddels, traditionele Numansdorp zeilweekend.

De eerste boten verzamelen zich in de Stadshaven van Numansdorp

Vrijdagavond, 21 juni a.s. verzamelen de motor- en zeilboten zich in de dorpshaven van Numansdorp, waar 's avonds ongetwijfeld het Pre-Sail gebeuren zal afspelen.

In het lijstje, wat Han en Francoise van Veen stuurden op 14 juni jl., kan jij zien welke boten er (waarschijnlijk) mee doen. Zijn er schippers die nog niet genoeg bemanning hebben, die kunnen mogelijk aan de hand van deze lijst, zeilers van niet-deelnemende zeilboten vragen om bij hun aan boord te komen. Wil jij nog wat doorgeven i.v.m. de BBQ, stuur Han en Francoise dan even een e-mail, hanveen@tiscali.nl

Het palaver is om 10.00 uur zaterdagochtend, 22 juni. De start zal dan rond 12.00 uur liggen.

De Solingen Regatta en Reynaerde voor Willemstad in een spi-duel
Aan het eind van de zeilwedstrijd op het Hollandsch Diep, verzamelen de boten weer in de stadshaven van Numansdorp. 's Avonds volgt dan de prijsuitreiking en de 'wereldberoemde' After-Sail BBQ.

Zondag zullen de meesten weer de terugreis naar Krimpen aan de Lek aanvaarden.

De RAP gaat vrijdag rond 13.30 uur weg, neemt 14.15 uur de brug bij Alblasserdam en om 15.12 uur de brug bij Dordrecht.
Zondag zal de RAP om 13.12 uur de brug bij Dordrecht nemen, om vervolgens op 14.15 uur de brug bij Alblasserdam te nemen. Tegen 15.00 uur is de RAP weer terug in de thuishaven te Krimpen aan de Lek (als het lukt met laag- en hoogwater). Gaan er nog meer boten rond deze tijden heen en terug?

De banenkaarten en de wedstrijdbepalingen zijn inmiddels via e-mail verstuurd aan de Nederlek Regatta-ers die in de e-maillijst staan. Print deze vast uit, zodat jij zaterdag weet hoe jij moet zeilen. Wil jij de baankaarten ook ontvangen, stuur dan even een e-mail naar Hans van Gent, hans.jlvg@planet.nl

Denken jullie, vooral diegenen die nog nooit in Numansdorp zijn geweest, om de strekdam onder water bij de ingang van de stadshaven van Numansdorp. Kijk even op de waterkaart!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten