zondag 2 juni 2013

Krimpense Hard Zeil Dag zaterdag 8 juni a.s.


We zijn dit jaar weer te gast in het clubhuis van WSV Smit Kinderdijk, Onder de Waal 26, Krimpen ad Lek, waar wij ‘s morgens ontvangen worden met een kopje koffie en waar de palavers worden gehouden. Het is mogelijk om een warme snack of een drankje te nuttigen tussen de middag.
Met z'n allen starten voor WSV De Lek op de KHZD
 
Het palaver is ‘s ochtends om ca. 09.00 uur en ’s middags om ca.13.30 uur.

Op het palaver krijgen jullie de deelnemerslijst, de baankaart en er wordt bekend gemaakt welke wedstrijdbaan er gevaren wordt ( baan 1 bij oostenwind of baan 2 bij westenwind). Het kan ook gebeuren dat er naar de stroomrichting van het water gekeken wordt en aan de hand daarvan een keuze gemaakt wordt tussen baan 1 en baan 2.
Verder komen het aantal rondjes om de boeien en in welke startgroep u bent ingedeeld, aan de orde. Bij een groot deelnemersveld kan het zo zijn, dat er in twee groepen of meer gestart wordt.

De start is ‘s morgens om ong. 10.30 uur en ’s middags om ca 14.00 uur.

De prijsuitreiking zal ook gehouden worden bij WSV Smit Kinderdijk. Zo snel als mogelijk na het bekend zijn van de uitslag, maar uiterlijk om 18.00 uur.

De wedstrijd telt mee in de einduitslag van de avondwedstrijden.


De wedstrijd wordt gevaren onder de regels voor wedstrijdzeilen 2013 – 2015 van het KNWV en de daarbij behorende wedstrijdbepalingen van de Nederlek Regatta. Uiteraard staan de RPR-regels op de Lek boven alle andere regels.

Als het goed is, hebben jullie jezelf al opgegeven op het algemene inschrijfformulier. Twijfel jij over je inschrijving, geef het in ieder geval even door aan Carl von Lindern, Middelland 67b, 2931 AK Krimpen aan de Lek. (inschrijfgeld € 5,- )

Sluiting van de inschrijving op 6-06-2013,  20.00 uur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten