zondag 1 september 2013

Uitslag WUR 2013

Op zaterdag 31 augustus was het een lekkere zeildag waar de Nederlek Regatta zeilers weer eens mooi hun kunsten konden vertonen, of.....om weer in vorm te komen voor de 2de helft van de Nederlek Regatta. Zon, een windje 3 - 4 bft, uit noord, noord-west, was zeer aangenaam om te oefenen voor deze 2de helft.
 
"Jodokus" en de "Floret" strijdend om de solo-prijs
 
Door de 'overweldigende' deelname, kon de wedstrijdcommissie 3 klassen vormen: 1. kajuitzeilboten, 2. open boten en 3. solo zeilers.
Na 3 rondjes rond de groene ton bij Lekkerkerk kwamen de eerste zeilers na ruim 2 uur en 20 minuten binnen. Helaas moest Enrique met zijn "Adriaantje" net voor het eind uitvallen met een gescheurde genua. Anders was hij een gegadigde geweest voor een mooie eindklassering in de solo klasse (3de).
Uiteindelijk kon de wedstrijdcommissie na het rekenwerk vertellen dat in de kajuitzeilboten "Jachtig" had gewonnen, "Regatta" was de winnaar bij de open zeilboten en "Floret" was de winnaar bij de solo-zeilers. Een mooie prijs werd hen uitgereikt door de altijd vrolijke Carl von Lindern, die 2de werd in het solo klassement. Het was nog lang gezellig op het terras van WSV IHC Smit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten